Volledige ZZP opleiding Observant

De volledige ZZP Observatie opleiding Wil jij gaan toetreden op de markt als Particulier onderzoeker / Privé-detective / Observant en wil je dat doen met een ervaring-opstap van minimaal 3 jaar? Doe dan deze unieke opleiding en leer het van mensen die het al jarenlang doen. Na deze volledige opleiding van +/- 3 maanden ben je […]

2 studenten ingeschreven

De volledige ZZP Observatie opleiding

Wil jij gaan toetreden op de markt als Particulier onderzoeker / Privé-detective / Observant en wil je dat doen met een ervaring-opstap van minimaal 3 jaar? Doe dan deze unieke opleiding en leer het van mensen die het al jarenlang doen.50 procent korting

Na deze volledige opleiding van +/- 3 maanden ben je direct in staat te gaan werken als ZZP’er Observant in het vakgebied.

Een observant is verantwoordelijk voor het ongezien volgen en observeren van subjecten. De dagelijkse taken van de observant zijn het voorbereiden van observatie acties (verkenning), dynamisch observeren in voertuigen en te voet en natuurlijk het rapporteren van alle handelingen op een juiste wijze. Dit alles maakt de observant de belangrijkste speler in het schaakspel van onderzoeken. Kortom een hele verantwoording!

De verplichte theorie en praktijk is inbegrepen

Uiteraard krijg je van ons begeleiding tijdens de zelfstudie.

Leerelementen

Inbegrepen

Zware OBSO1 praktijk opleiding

De kosten zijn inclusief boek/e-learning, diverse ZZP workshop(s), 3 weken voorbereiding, 1 dag theorie, 6 dagen opleiding, examen en verblijf.

Veel recherche- & security bedrijven in binnen- en buitenland stellen deze observatie-opleiding als verplicht voordat veldwerk gedaan mag worden.Ook wordt deze opleiding veel gedaan door sociaal rechercheurs van gemeentes en zelfs overheidsinstellingen.

Elke opleiding wordt gegeven door professionals die zelf ook al jaren in het veld actief werkzaam zijn.

Stage lopen is mogelijk

Samen met jou gaan we bepalen of en hoe je de stage uren (160 uur) gaat verdelen in de periode. In deze stage periode ga je echt aan het werk als beginnend observant en doe je onder begeleiding ervaring op in het vakgebied. Tijdens deze stage periode verdien je een speciaal minimaal tarief per uur.

Hoe ziet de planning er ongeveer uit?

2 april
ZZP observatie
Start Opleiding

De datum waarop de opleiding zal gaan starten met de e-learnings die verplicht zijn.

2 juni
OBSO1
OBSO1

De start van de zware OBSO1 opleiding

10 juli
ZZP basiskennis start
Vervolg opleiding

Diverse e-learnings en praktijk voor het voorbereiden op de praktijk

15 juli
Stage praktijk
STAGE

De start van de stage bij Strongwood om praktijkervaring op te doen.

Hoe verder na de opleiding

Hoe gaat het nu verder als je de opleiding helemaal hebt afgerond? Op dat moment ben je qua kennis en ook praktijkervaring in 1 x een paar jaar verder.

Doordat je de opleiding particulier onderzoeker hebt behaald automatisch mogen werken in het vakgebied. Doordat je het OBSO1 diploma hebt behaald wordt je uiteraard geïntroduceerd bij diverse recherchebureaus die altijd graag willen samenwerken met ‘OBSO mensen’.

Uiteraard heb je ook aan ons laten zien wat je kan en het zal je dan ook niet verbazen dat wij eigenlijk altijd gebruik maken van mensen die deze diploma’s hebben behaald.

Informatie

Opleiding Particulier Onderzoeker

Opleiding Boekhouden en administratie

Opleiding OBSO1

STAGE verplichtingen

stw-observant-zzp-opleiding-volledig
Koop cursus
Of +/- € 289 per maand voor 24 maanden
Tijdsduur: 3 maanden
Niveau: MBO 4/HBO 1

Geen vooropleiding noodzakelijk
Studeren met begeleiding
Online E-learning
Praktijk opleiding
Diploma bij afronden

Doelgroep

Beginnende detectives
ZZP'ers
(Beginnende) observanten
Defensie omscholing